Blog

Turkiet – hotellet för alla vattenälskare

Turkiet är en riktig storfavorit med mycket att erbjuda. De allra flesta känner till orter som Alanya, Antalya, Marmaris och Side, men inte lika många känner till området kallat Kusadasi. Resebolaget Nazar är nämligen det enda bolag som erbjuder resor hit och är man en riktig vattenälskare är det helt klart värt ett besök på Aqua Fantasy.

Aqua Fantasy är ett hotell som skiljer sig från många andra. Visst, majoriteten av alla hotell i Turkiet erbjuder en pool, men det är skillnad på en, två pooler och hela 22 stycken. Det är nämligen så många olika pooler som du kommer att kunna hitta på Aqua Fantasy och som om detta inte vore nog finns det även 31 stycken vattenrutschkanor, en klubb för ungdomar, en klubb för barn, en piratklubb och en simskola på plats.

Hela hotellområdet är omslutet av mycket vacker natur som gör det möjligt för er att gå på många äventyr och utflykter tillsammans. Med hjälp av den lokala bussen kan ni även ta er in till den lite större staden för att få ta del av fler nöjen och shopping eller kanske besöka den antika byn vid namn Efesos.

fusion