Blog

Barnvänliga hotell på Kroatien

När man tänker på chartersemester med barnen kanske inte Kroatien är ett land som först dyker upp i ens hjärna, men sanningen är att Kroatien är otroligt vackert och har mycket att erbjuda semestersugna barn och vuxna. I landet finns nämligen två riktigt grymma familjehotell som erbjuder allt från sköna behandlingar till stora poolområden. Naturligtvis finns det fullt med aktiviteter som cykling, bad i havet och möjlighet till vattensporter.

Tamaris Hotel

Vissa bryr sig inte alls om hur många stjärnor ett hotell har, men när man reser med barn kan lyx vara väldigt passande, åtminstone till den nivå att barnen kan ha en fantastisk semester med så mycket aktiviteter som möjligt. Tamaris Hotel ligger precis vid den vackra och glamourösa strandpromenaden nere vid Tucepi och vill du skippa sandkornen och bege dig av för shopping har du även detta nära till hands. På Tamaris bor alla i lägenhetsrum där upp till sex personer kan få plats. Detta passar alltså ypperligt även för den lite större familjen. Hotellet erbjuder en stor skön pool där alla kan bada, och även en mindre barnpool. På hotellet kan vuxna ta del av olika skönhetsbehandlingar och massage om så önskas, medan barnen leker i barnklubben. I restaurangen kan ni själva välja om ni vill sitta inomhus eller njuta av det fantastiska vädret ute på uteserveringen.

Hotel Valamar Club Tamaris

Det verkar vara något riktigt speciellt med hotell med namnet Tamaris i sig, för även detta hotell i Kroatien är listat som ett av de bästa för barnfamiljer. Hotel Valamar Club Tamaris kan du hitta på halvön Lanterna som bjuder på vacker natur, avslappnande parker och många promenadvänliga stråk. Det stora hotellet erbjuder dig och din familj rymliga rum där många får plats samtidigt och ett flertal olika pooler att välja mellan. Det finns t.ex. en pool för den som gärna vill aktivera sig mycket och testa på olika vattensporter, samtidigt som det finns en pool för den som hellre slappar i lugn och ro. På hotellet finner ni en barnpool och till och med cyklar som går att låna för dagen. Alla gäster som bor på hotellet inkluderas automatiskt i deras all inclusive light där smaskig mat och svalkande drycker ingår för både vuxna och barn.

fusion