Blog

Härliga hotell i soliga länder

Sol och vitaminer är härliga ord som alla mår bra av. Att resa till sydligare breddgrader under den mörka årstiden då det ofta blåser isiga vindar i Norden, ja det kan ge en riktigt vitamin- och energikick.

Det blir lättare att tackla vardagen vid hemkomsten när kroppen är utvilad och man känner sig fräschare efter att ha fått lite solbränd hud.

Många använder sig av olika vitaminer, särskilt under det mörka vinterhalvåret, för att känna sig piggare på alla plan. För att behålla en god syn i både ljus och mörker lönar det sig att köpa A-vitamin som dessutom har goda effekter på andra områden. A-vitaminet är också bra för immunförsvaret, skelettet, huden och slemhinnorna. Under den kalla årstiden är det extra viktigt för oss att få i oss rejält med vitaminer så vi håller oss friska.

Även solen innehåller vitaminer

Att bo på ett härligt hotell som exempelvis har all inclusive, där allting ingår när det gäller hotellrum plus mat och dryck, gör underverk för både kropp och själ. Att sova gott i riktigt sköna sängar bäddar för att få en ordentlig vila. Att sedan ha en lång härlig frukoststund som kanske till och med kan bäras upp på rummet av hotellpersonalen, ja då är det lyxigt, vilket kan behövas ibland.

På bufféer som dukas upp på många hotell, både när det kommer till frukost, lunch och kvällsmat, så är det alltid mycket nyttigheter.

Saftiga frukter i läckra färger är det alltid gott om på bufféer. Det är dessutom tillåtet att äta och dricka precis hur mycket man vill av allt som har dukats upp. De flesta njuter i allra högsta grad och gör det länge vid måltiderna. Att sedan efter frukosten ta sig till antingen poolen eller havet för att insupa de underbart sköna strålarna från solen och ta dagens första dopp, det gör starten på dagen unik.

De allra flesta använder solglasögon när poolen eller havet besöks, vilket är en mycket god idé. Solen reflekterar mot vattnet och ögonen skyddas genom användandet av solglasen. Ögonen blir mindre ansträngda när de skyddas.

En del väljer härliga hotell i soliga länder för att utforska nejden på orten och äter även måltiderna på lokala restauranger.

Vilket alternativ som än väljs så ger det mycket energi i form av vitaminerna som finns i solstrålarna.

fusion