Blog

Bo på hotell under renovering

Många kan nog känna igen sig i att de undviker att renovera sitt hem eftersom det kanske skulle innebära att de inte har möjlighet att vistas i hemmet under tiden renoveringen pågår och inte har någonstans att ta vägen. Då kan det vara en bra idé att bo på hotell. Det kan även vara värt att bo på hotell under tiden ni till exempel målar om. Då slipper ni den starka lukten och störas av hantverkare som kommer och går. För att hitta en målare söker du till exempel på målare i Stockholm om du bor i Stockholm med omnejd.

Fördelar med att bo på hotell

Ifall du ännu inte känner dig helt övertygad om att boka ett hotellrum under tiden du renoverar kommer här några fördelar en hotellvistelse har.

Du blir inte störd

En anledning till varför många faktiskt väljer att bo på hotell under tiden de renoverar är för att de upplever att de blir störda av allt stök och buller som pågår på hemmaplan när renoveringen sker. Om du bor på hotell slipper du allt som har med oljud och spring att göra och du kan till och med sätta upp en “stör ej”-skylt på dörren om du behöver lugn och ro.

Service

Service av personal är något du sällan får på hemmaplan. När du bor på hotell står personalen till ditt förfogande och de är alltid hjälpsamma om det är något du behöver eller har frågor kring. Om det kurrar i magen är det enkelt att beställa upp roomservice och du kan få en måltid utan att behöva anstränga dig själv.

Buffé

En annan anledning till varför folk älskar att bo på hotell är på grund av frukostbuffén. En typisk hotellfrukost består av ett stort utbud av mat och drycker du vanligtvis inte har tillgång till när du äter din vardagliga frukost.

Miljöombyte

Sist men inte minst kan det vara skönt att bo på hotell för att få ett miljöombyte.

Hitta hotell

Om du har bestämt dig för att hotellboende är det bästa sättet för dig att få lugn och ro under tiden du renoverar är det hög tid för dig att hitta det hotell du ska bo på. Du kan välja att bo på ett hotell i den ort du bor i om du behöver jobba. Men du kan också välja att bo på hotell i en annan stad om renoveringen är över en helg eller du har möjlighet att jobba på distans under tiden. Då kan en hotellvistelse på en annan ort vara ett bra sätt för dig att få ett miljöombyte.

För att hitta ett bra hotell att bo på är internet din bästa vän. Det finns ett flertal olika sidor som jämför hotellens priser och sidor där du kan se vad tidigare besökare har tyckt om sina vistelser på de hotell du har spanat in.

fusion