Blog

Världens top 2 lyxigaste hotell

Funderar du på att bo på ett riktigt lyxigt hotell eller är du bara intresserad av att veta vilka de lyxigaste hotellen i världen är? Det finns många riktigt högkvalitativa och glamourösa hotell runt om på jorden och här kommer du att få läsa om de två absolut bästa. För att kunna bo på något av dessa hotell gäller det naturligtvis att du har en rejält tjock plånbok eller att du har kontakter som ytterst få människor i världen har. Du behöver även vara beredd på att resa relativt långt.

Burj Al Arab Hotel – Burj Al Arab Hotel är ett av de mest fotograferade hotellen i världen och detta beror på dess fina arkitektur. Hotellet hittar du i naturligtvis i Dubai och här finns det inget rum som inte består av två fulla suit-våningar. Hotellet erbjuder en helikopterplatta för den som känner för att ta luftvägen och i annat fall erbjuds du en Rolls Royce med en privat chaufför. Alla gäster som bor på hotellet får sin egen butler som finns tillgänglig dygnet runt för att uppfylla alla dina önskemål.

The plaza – The Plaza är ett hotell som du kanske har hört talas om tidigare. Hotellet ligger på Manhattan i USA och har en av de bästa suiterna man kan tänka sig. Det är främst Royal Plaza Suit som hotellet är känt för och här kan du välja mellan tre olika sovrum, tre badrum och en utsikt som slår det absolut mesta. I rummet kommer du att få tillgång till ditt egna bibliotek, ett privat gym och en personlig kock som tillagar allt på plats. Det finns även ett piano om du är spelsugen och en privat butler.

fusion