Blog

Sunwing Alcudia Beach på Mallorca

Mallorca är svenskarnas paradis och hit flockas människor årligen för att ta del av maten, kulturen, vädret och den trevliga befolkningen. Under många år har just Mallorca varit ett av de främsta alternativ när man ska ut och resa och kanske lite extra vanligt när man ska resa tillsammans med barn. Den främsta anledningen till detta är för att platsen är så otroligt barnanpassad. Det finns mängder med olika aktiviteter som man kan testa på under dagarna och hotellen säkerställer att barn aldrig har det tråkigt. Ett av de hotell på Mallorca som vi ska titta närmare på är Sunwing Alcudia Beach.

Hos Sunwing Alcudia Beach är alla storlekar på familjer välkomna. Här finns det mindre rum som passar den lilla familjen, likväl som det finns riktigt stora rum där många får plats. Sanningen är att lägenhetshotellet erbjuder lägenheter för upp till hela 8 personer i sammanlagt 8 olika områden. Oavsett vilket område på hotellet som du bor på kommer den vackra stranden att ligga nära till hands.

På hotellet kommer ni att få ta del av mängder med skoj varje dag. Det finns flera olika pooler att välja mellan och naturligtvis en som är anpassad för de mindre barnen. På plats hittar ni ett stort och underhållande lekland när solen är alldeles för varm, och det finns även en barnklubb som förser de små med underhållning dagligen. Orsaken till att Sunwing Alcudia Beach är en stor favorit beror också på att de välkända maskotarna Lollo och Bernie är på plats för att hälsa er välkomna. Rekommenderat är att boka hotellet med deras all inclusive. På så sätt får ni alla måltider inkluderade och fri tillgång till dryck och glass.

fusion