Blog

Flytta till hotell

Ibland är det nödvändigt att flytta. Det kan vara för att jobbet flyttar till en annan stad eller att man själv byter jobb till en annan ort. I en storstad kan det räcka att man byter arbetsplats från den ena sidan av stan till den andra för att det ska vara praktiskt att byta boende helt och hållet.

När man flyttar så kan det vara väldigt skönt att bo på hotell under tiden som flyttprocessen pågår. Ibland passar inte datumet för inflyttning ihop med datum för utflyttning till exempel. Då kan det vara skönt att bo på hotell medan en firma för flyttstädning i Stockholm tar hand om hela flytten inklusive packning, städning och transport.

Mellan två jobb

Det kan finnas perioder i livet då man är mellan två jobb eller mellan två länder av olika skäl. Vissa tider i livet förflyttar man sig från en möjlighet till en annan och då kan även platsen man befinner sig på bli en annan. Det kan finnas många olika skäl till att man hamnar i en mellanrumstid då man behöver flytta någonstans för en kortare eller längre period. Då kan det vara skönt att kunna magasinera sina möbler och tillhörigheter och själv bosätta sig på hotell som långliggare.

Fler och fler hotell erbjuder numera rum eller hela sviter för dem som önskar stanna en längre tid på hotell. Priset är då inte samma som när man stannar bara enstaka nätter utan mycket fördelaktigare. Att bo på hotell som långtidsgäst har sina fördelar. Färdig frukost varje dag till exempel. Tillgång till samma service som andra hotellgäster kan vara väldigt tidsbesparande.

Fördel med hotellboende

En annan fördel är att man alltid kan byta hotell om det skulle visa sig att man snart behöver byta stad igen. Och man kan beställa städning både på daglig basis och inför flytt. Man kan också återvända när omständigheterna är sådana att det är bäst att göra det. Lyckligtvis så kan man ha merparten av sina saker i magasin så länge man behöver.

Nuförtiden finns det många jobb som kan utföras överallt där det finns internet, men som ändå kräver personliga möten med nya kontakter då och då. I en sådan situation med jobbet så kan det vara väldigt skönt med långa hotellperioder där man inte behöver städa själv.

Det kan ju hända att det bästa på lång sikt är att flytta permanent till den ort där man ofta ligger över på hotell som långliggare. Förutom magasinering så kan man ju också få service med all städning när man flyttar men också på hotell. Alla städtjänster går att köpa som tjänst både för kort och lång tid. Det kan vara billigare att bo på hotell än att hyra bostad men det kan också vara tvärtom. Om man inte har bråttom så kommer nog den bästa lösningen att visa sig.

fusion